iranzamin22.ir

آموزش تصویری حذف اکانت تلگرام – حذف اکانت Telegram + ویدیو

به صورت پیش فرض گزینه حذف اکانت در مسنجر تلگرام وجود ندارد برای پاک کردن حساب خود شما باید وارد سایت حذف اکانت و اقدام به پاک کردن حساب خود کنید برای دیلیت حساب خود در مسنجر با ما همراه شوید .

 

توجه که با حذف کردن نرم افزار تلگرام از گوشی خود و یا lOG OUT حساب از داخل برنامه هیچکدام از تصاویر و چت ها وگروه ها  پاک نخواهد شد و اگر مجدد تلگرام را نصب کنید و وارد برنامه شوید تمام اطلاعات قبلی نمایش داده خواهد شد.

اما با حذف اکانت (دیلیت کردن حساب ) خود تمام تصاویر، چت ها و گروه ها ی شما پاک می شود و به صورت کلی و همیشگی آنها حذف خواهند شد .

روش حذف کردن ( دیلیت کردن ) اکانت تلگرام :

مرحله اول : برای حذف اکانت تلگرام ابتدا با مرورگر گوشی یا کامپیوتر خود به ادرس زیر رفته و شماره تلفنی که با ان حساب دارین را وارد کنید next را بزنید. (شماره همراه با ۹۸+  و بدون صفر وارد کنید).

my.telegram.org/deactivate

 

 

 

مرحله دوم: اکنون اگه مرحله بالا را درست انجام داده باشید، یک پیام که حاوی رمز حذف هستش براتون در تلگرام ارسال میشه که باید این رمز را عینا و با دقت حروف بزرگ و کوچیک انگلیسی در سایت تلگرام وارد کنید. (یعنی حروف کوچیک را با حروف کوچیک و حروف بزرگ را با حروف بزرگ تایپ کنید.)

به عکس زیر دقت کنید. اون عبارتی که با فلش و خط قرمز مشخص شده همون رمزمون هست که در تلگرام برامون ارسال شده است.

مرحله سوم: حالا باید این رمز مرحله قبل را در سایت تلگرام و در قسمت Password عینا وارد کنیم و سپس بر روی گزینه Sign in بزنید.

 

مرحله چهارم:در صفحه جدید باز شده گزینه Deactivate account را انتخاب کنید.

 

مرحله پنجم: در این مرحله تلگرام از شما میخواد که دلیل ترک این برنامه رو بنویسید. البته می تونید ننویسید و Done را بزنید. 

 

 

مرحله آخر: در آخر هم گزینه قرمز رنگ Yes, delete my account را انتخاب کنید تا حساب شما حذف شود .

 

ویدیو آموزش حذف اکانت تلگرام :

سوالات کاربردی در مورد حذف اکانت تلگرام:

  •  رمز حذف اکانت تلگرام واسمون اس ام اس میشه یا به خود تلگرام ارسال میشه؟ رمز دیلیت اکانت تلگرام به خود برنامه تلگرام ارسال میشه و داخل یک پیام از خود تلگرام است.
  • با حذف اکانت یا همون دلیت اکانت تلگرام از ریپورت اسپم خارج می شویم؟ خیر. با حذف اکانت تلگرام از ریپورت خارج نخواهید شد زیرا ریپورت بر روی شماره شما انجام می شود نه اکانت.
  • رمز حذف اکانت را چگونه وارد کنیم؟ رمز حذف اکانت را عینا و با دقت حروف کوچک و بزرگ وارد کنید.
  • آیا پس از دیلیت اکانت تلگرام و ثبت نام مجدد، کانال تلگرام قبلی بازیابی شده و ما مدیر خواهیم ماند؟ خیر. پس از حذف اکانت، کانال و گروه تلگرام شما باقی می ماند اما دیگر شما مدیر کانال نخواهید بود و دیگر به کانال دسترسی نخواهید داشت.
چه امتیازی می دهید؟
5 / 4.50
[ 2 رای ]
دیدگاه کاربران ۰
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *


توضیحات
iranzamin22.ir ..